fbpx

Hasznos információk

Az SP Utazás csapata egy Rád szabott utazási tanácsadást kínál Neked!
Mi nem egy szokványos utazási iroda vagyunk, akik azt sem tudják, hogy hova mész, csak elkérik a pénzed és fizetés előtt egy kicsivel szólnak, hogy „ja, az nem a pontos ár, erre még jönnek az adók és az illetékek…”. Mi pontosan tudjuk, hogy hova érdemes menni és hova nem, mert nekünk személyesen átélt tapasztalataink vannak. Egy komplex utazási lehetőséget kínálunk az igényeidhez igazodva.
Sok év utazási tapasztalata gyűlt össze bennünk, amit most Neked kínálunk, főleg Délkelet-Ázsiára specializálódva, ami nekünk is a szívünk csücske.

Mit várhatsz az SP Utazástól?

 • Otthon munkából fáradtan hazaérve, Neked nem kell azt böngészned, hogy mit érdemes megnézned, hol kifizetődő foglalni, mikor ajánlatos utazni. Ezt a terhet mi mind levesszük a válladról.
 • Olyan lehetőségeket kínálunk ár/érték arányban, ami valószínűleg csak sok éves utazási tapasztalat alapján állna rendelkezésedre
 • Az igényeitekre szabott ajánlatunkkal a legjobb megoldást kínáljuk Nektek
 • Csökkentjük az utazások alatt nem várt események kockázatát
 • A Te nevedre kerül minden repülőjegy, szállás és egyéb szolgáltatás
 • Többszörösen kipróbált útvonalakat, tippeket és programokat tudunk kínálni, mi azt is meg tudjuk mondani, hogy mikor kell jobbra nézni és mikor balra
 • Tapasztalatinknak köszönhetően mi tudjuk, hogy mire, mikor és hol érdemes költened, ez által pénzt tudunk Neked megtakarítani.
 • Miután segítettünk megszervezni az utazásod, utána sem felejtünk el Téged, kereshetsz minket foglalást követően is, sőt a kint tartózkodás alatt is állunk rendelkezésre.

Hogy működik a szolgáltatás?

 • Kérj tőlünk e-mailben, vagy az Ajánlatkérés menüben ajánlatot az általad legszimpatikusabbnak talált utazásra.
 • Válaszul ingyenes, részletes ajánlatunkat fogjuk küldeni a kinézett utazással kapcsolatban, ezt tudjuk változtatni az igényeidhez igazodva.
 • Ajánlatunk elfogadása esetén személyes találkozóra egyeztetünk időpontot Budapesti irodánkba, (felár ellenében házhoz is megyünk), ahol együtt átbeszéljük az utazás részleteit, megvesszük közösen a repülőjegyeket, lefoglaljuk a szállásokat, transzfereket, országon belüli és nemzetközi hajó utat, buszos utat, programokat és egyéb szolgáltatásokat. Mindent, amire az út során szükségetek lehet.
 • Ehhez egy Visa vagy Master Card bankkártyára lesz szükség, a repülőjegyeket és minden más szolgáltatás foglalását/vásárlását a saját bankkártyáddal fogjuk végrehajtani a saját nevedre.
 • Az általunk szervezett utazás alapján fizetendő egy tanácsadói díj: 10%
  Hogy néz ez ki a valóságban (példa):
  Repülőjegy: 150.000 Ft
  9 éjszaka szállása: 85.000 Ft
  Reptéri transzfer: 4.000 Ft
  Előre szervezett hajós kirándulás: 15.000 Ft
  Összesen: 254.000 Ft (ez fizetendő a bankkártyáddal a szolgáltatásokért)
  Tanácsadói díj 10%, ami 254.000 Ft estén: 25.400 .- Ft (ez az összeg, ami az SP Utazásnak fizetendő az ajánlatunk alapján, foglaláskor készpénzben vagy előre utalással)
 • Ahogy korábban írtuk, foglalás után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel.

Miért válasszam az SP Utazást?

Mert költséghatékonyan és rugalmasan dolgozunk.
Levesszük a szervezés terhét Rólad és többszörösen kipróbált utazást kínálunk Neked biztonságosan.

Miért jobb, mint az utazási irodák?

Az utazási irodák magasabb árakkal dolgoznak és ami ennél is fontosabb, nem túl rugalmasak.
Mi mindent a Te igényeidhez alakítunk, az utazási dátumoktól kezdve a program kínálatig és ugyan úgy biztonságban érezheted magad. Tapasztalt utazók révén segítségünket kínáljuk olyan utakon, amiket már többször megjártunk.

Meg tudom magamnak én is szervezni az utat?

Igen. Viszont mi többször jártunk már ott, ahol valószínűleg Te most fogsz először.
Tudjuk hova érdemes menni és hova nem. Ismerjük azokat a részeit egy utazásnak, hogy hol lehet spórolni, vagy épp mire nem érdemes költeni. Tapasztalatunk segítségével csupa hasznos tanáccsal tudunk ellátni, arról nem is beszélve, hogy Neked munka után nem kell fáradtan még az utazás megszervezésével foglalkoznod. Velünk biztonságban érezheted magad.

Mi az, amire mindeképp szükségem lesz az utazáshoz?

Ázsiában biztosan szükség lesz egy olyan útlevélre, ami a hazautazást követően is érvényes még 6 hónapig.
Bankkártya, megfelelő limit beállítással.

Mikor, mit, hogyan fizetek?

A weblapon feltüntetett csomagajánlatok „-tól” árat jelentenek, jók kiindulási alapnak, de minden alkalommal érdemes ajánlatot kérni!
Összeállítjuk az igényeid alapján a legköltséghatékonyabb megoldást számodra.
Az így kapott ajánlatot, ha elfogadod, akkor megbeszélünk egy személyes találkozót.
Ezen a találkozón elkérjük készpénzben a 10%-os tanácsadói díjunkat (ha nem utaltad előre), de ezt látni fogod az ajánlatban.
Együtt a saját bankkártyáddal megvesszük a repülőjegyeket, szállásokat, egyéb szolgáltatásokat, amiket elfogadtál az ajánlatban.
Így megbizonyosodhatsz róla Te is, hogy valóban a legjobb szolgáltatásokat kapod a legjobb áron a saját nevedre.

Nem jók a csomagajánlatok, de utaznék. Mit csináljak?

Semmi gond!
Kérj tőlünk egy egyedi útra ajánlatot és ha tudásunk engedi, segítünk.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy csak általunk többszörösen kipróbált és bevált utak megszervezését vállaljuk, a legjobb szolgáltatást szeretnénk nyújtani.
Ebben az esetben mindenképp részletezd elképzeléseidet a megjegyzés rovatban ajánlatkéréskor!

Nyugodtan kérdezz, válaszolunk!

info@sputazas.hu

Kövess minket!

Fontos:
Az SP Utazás csapata (SP EVENT Kft.) tanácsadói tevékenységet végez, az utasok részéről befizetéseket nem fogad, pénzügyi tranzakció közvetlenül az utas és az egyes szolgáltatások nyújtói közt zajlik.
Mit jelent ez?
Az SP Utazás (SP EVENT Kft.) garantálja, hogy a legjobb tudásának megfelelően fog Neked tanácsot adni az utazás kapcsán. Személyesen segít a szolgáltatoknál (repülőtársaság, szállás, stb…) történő foglalásnál/vásárlásnál.
Még részletesebben, ez azt jelenti, hogy Te leszel közvetlenül szerződéses és pénzügyi kapcsolatban a repülőtársasággal (pl. Qatar), szállással (p. Booking) és a többi szolgáltatóval, így ha bármi gond van, nem leszünk felesleges szereplőként jelen a Qatarral történő esetleges (nagyon-nagyon ritka) problémák esetén. Vagyis nálunk nem fordul elő az, hogy „egymásra mutogat” a repülőtársaság, meg az utazási iroda, hogy ki hibázott.
Természetesen nem várt helyzet esetén, ahogy korábban tanácsokat adtunk, a legjobb tudásunknak megfelelően fogunk segíteni esetleges felmerülő problémák estén. Számíthatsz ránk 🙂

Minden jog fenntartva. SP Event Kft. © 2001-2019. A honlapon közölt adatok teljességéért, pontosságáért a SP Event Kft. felelősséget nem vállal. A megjelenített információk elírásokat, pontatlanságot tartalmazhatnak, ezért ezen esetleges elírások kijavítása érdekében a SP Event Kft. fenntartja magának a jogot, hogy ezeket minden külön előzetes értesítés nélkül kijavítsa. A SP Event Kft. kizárja minden felelősségét azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A SP Event Kft. weboldalain található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása (kivétel: szöveg idézés forrás megjelöléssel) csak a SP Event Kft. kifejezett engedélyével történhet.